Звіт про проведення бінарного заняття «Видавнича справа та редагування»

07 лютого 2024 року викладачем циклової комісії журналістики, діловодства та філології Віталієм Литвиненком, було проведено бінарне практичне заняття для студентів групи 320 Ж-3  з дисципліни: «Видавнича справа та редагування»  ОПП Журналістика спільно з журналістом, блогером, ведучим Чернявським Валентином Васильовичем.

У ході заняття здобувачі освіти набули наступних компетенцій: здатність застосовувати практичні навички з книгодрукування, підготовка тексту, роль та задачі редактора та коректора, а також мали можливість отримати практичні поради від Валентина Чернявського щодо застосування тексту в практичній діяльності та польових умовах. Студенти мали можливість у діалоговому режимі поспілкуватися з журналістом-практиком та порівняти набуті знання з їх практичним застосуванням.

Запропоноване практичне бінарне заняття сприятиме  кращому засвоєнню матеріалу, підвищенню зацікавленості  з дисципліни «Видавнича справа та редагування» як допоміжної дисципліни професійного напрямку ОПП Журналістика.