Здобувачі освіти опановують основи наукових досліджень

15 жовтня 2024 року відбулась чергове засідання студентського наукового гуртка «FinLit» у форматі семінару на тему «Основи наукових досліджень».

Відкрила засідання голова наукового гуртка, студентка 3 курсу освітньо-професійного ступеню «фаховий молодший бакалавр», групи Ф-30 Лейла АЛЕКПЕРОВА.

Спікером заходу виступив науковий керівник гуртка, голова циклової комісії управління та адміністрування ВСП “КІУтЗ НАУ”, спеціаліст вищої категорії, кандидат економічних наук Павло ПРАВДИВЦЕВ.

Під час заходу учасникам семінару були представлені особливості наукової діяльністю та її форми, а також вони мали можливість більше дізнатися про те, хто такий вчений, що таке науковий результат та в у якому форматі він існує. Також здобувачі освіти отримали корисні поради щодо написання тез доповідей на науково-практичні конференції та підготовки наукової статті, ознайомились з існуючими стандартами в оформленні наукових звітів.

По завершенню заходу голова наукового гуртка Лейла АЛЕКПЕРОВА порадила всім учасникам активно керуватися наданими матеріалами та порадами, підвела підсумки зустрічі, нагадала дату та тематику наступного засідання.