ЗНАЙОМСТВО ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ НОВОГО НАБОРУ З ПРЕДСТАВНИКАМИ КОЛЕДЖУ

30.08.2024 у Фаховому коледжі інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету відбулася організаційна зустріч здобувачів освіти нового набору з представниками адміністрації, студентського самоврядування, завідувачами відділень та класними керівниками навчальних груп.

З вітальним словом до студентів нового набору, їхніх батьків та усіх присутніх звернулася в. о. директора коледжу, заступник з навчальної роботи Ніна Гришко, яка побажала новому поколінню студентів успіхів та високих результатів у навчанні, нових досягнень, щирих друзів, особистісного та професійного розвитку!

Щирі слова та побажання новим здобувачам освіти коледжу висловили також голова студентської ради та завідувачі відділень. Наприкінці зустрічі відбулося знайомство нових студентів навчальних груп з класними керівниками, які розповіли про особливості освітнього процесу в коледжі, розклад дзвінків, навчальних занять тощо.

Сердечно вітаємо вас, наші студенти нового набору, у дружній родині КІУтЗ НАУ! Бажаємо миру, наснаги, успішного навчання, підкорення нових омріяних вершин та цікавого, змістовного, яскравого студентського життя!